Prachtig feest!

Draaimolen, oldtimers, legervoertuigen, ponyrijden, kinderactiviteiten, liveoptredens en een kofferbakmarkt: Heerhugowaard vierde 5 mei met talloze activiteiten en gezelligheid.
Jong en oud, iedereen was van de partij.

Ondanks de hagelbui in de ochtenduren is Bevrijdingsdag in de stad een uitgelaten feest geworden. Onder het genot van livemuziek kon er tot vanavond laat op het Raadhuisplein gegeten, gedronken en gedanst worden.
Het was een groot succes ondanks het weer waarop veel mensen afkwamen en wat zeker voedingbodem biedt om volgend jaar het evenement wederom te organiseren.
Ook dit jaar werd het ‘bevrijdingsvuur’ ontvangen door Burgemeester Bert Blase op het bevrijdingsfestival in Heerhugowaard. Een en ander werd begeleid door diverse legervoertuigen en zijn er diverse monumenten en instellingen aan gedaan om ook daar de vrijheid op een gepaste manier door te geven wat mooi aansloot op het thema dit jaar. VRIJHEID GEEF JE DOOR.
Tijdens het Bevrijdingspop traden diverse artiesten en bands op wat een mengeling van verschillende muzieksoorten gaf wat een leuke afwisseling tot gevolg had. Memphis, Janssen & Janssen, Lianne Kenter, Andre en Demi Boekel, Maas, Joost de Vries, DJ Bob E traden op en kregen het geheel lekker los. De Headliner van de dag was natuurlijk DRUKWERK die met Harry Slinger en z’n rode petje er een ongelofelijk mooi feest van maakte.

Zet het nu maar alvast voor volgend jaar in uw agenda want dan heeft iedereen weer een vrije feestdag: 5 Mei 2020 Bevrijdingspop!

 

Reacties gesloten

Terug naar home